• check Grote showroom in Eindhoven - 9.8 reviews!
  • check De scherpste internet prijzen
  • check Levering in Nederland en België
UW APPARATUUR NOG NIET DIRECT NODIG? U KUNT BIJ ONS OOK OP AFROEP BESTELLEN.

Gas kookplaat

Bij Keukeninbouwcenter helpen we u graag bij het vinden van de perfecte kookplaat voor uw keuken. Hiervoor hebben we een ruim assortiment aan inductie kookplaten, keramische kookplaten, maar ook gas kookplaten. Wilt u op de traditionele manier koken? Dan is een gas kookplaat de ideale oplossing.

Een traditionele kookervaring met een gas kookplaat

We doen het al jarenlang; koken op gas. Dat is niet voor niets, het biedt namelijk een hoop voordelen! Wilt u niet gaan voor een volledig fornuis, omdat u bijvoorbeeld al een vrijstaande oven heeft? Of heeft u in uw keuken niet voldoende ruimte voor een fornuis? Dan is een gas kookplaat de ideale oplossing. Een gaskookplaat kan geïnstalleerd worden op uw aanrechtblad waardoor u een hoop ruimte bespaart ten opzichte van een fornuis.

De voordelen van een gas kookplaat

  • Met een gas kookplaat heeft u direct invloed op de temperatuur, waar dit bij een inductie kookplaat wat langer duurt;
  • De vlam bij een gas kookplaat is zichtbaar, waardoor u gemakkelijk kunt zien of deze aan staat. Zo kunnen ongelukken voorkomen worden;
  • Een gas kookplaat is geschikt voor alle soorten pannen, inclusief gietijzeren, koperen en aluminium pannen, waar u bij een inductie kookplaat speciale pannen nodig heeft;
  • Gas kookplaten zijn al beschikbaar voor een voordelige prijs.

De perfecte gas kookplaat kopen?

Bij Keukeninbouwcenter hebben we een ruime keuze aan hoogwaardige gas kookplaten van topmerken zoals Boretti, Smeg, AEG, Bosch en Siemens. Bestel de perfecte kookplaat voor in uw keuken gemakkelijk en snel in onze webshop. Bent u toch op zoek naar persoonlijk advies? In onze showroom helpen we u graag verder en gaan we samen op zoek naar de juiste kookplaat.

0 resultaten
Geen producten gevonden