• Grote showroom in Eindhoven
  • De scherpste internet prijzen
  • Levering in Nederland en België
  • Meer dan 40 jaar ervaring
U KUNT U OOK UW APPARATUUR BESTELLEN EN OP EEN LATER TIJDSTIP AF LATEN LEVEREN
  • Boretti BPWKN45IXR - Wijnkoelkasten - Inbouwkeuken apparatuur (1)
  • Boretti BPWKN45IXR - Wijnkoelkasten - Inbouwkeuken apparatuur (2)

Boretti BPWKN45IXR

Leverbaar (meer info) Levertijd is 3-5 werkdagen
Merk Boretti
Product BPWKN45IXR
Kleur Rvs
Hoogte (cm) 45
1.357,-1.169,-
Boretti wijnklimaatkast BPWKN45IXR. Temperatuur instelbaar van 5 tot 22  graden.De capaciteit is 22 flessen. De flessendragers zijn van massief hout.

Boretti wijnklimaatkasten zorgen ervoor dat uw wijnen niet alleen op een constante temperatuur liggen, maar – afhankelijk van de instelling – ook de ideale temperatuur hebben om te drinken. Reden dat wij binnen onze wijnklimaatkasten verschillende dynamische temperatuurzones onderscheiden die u naar eigen inzicht zelf kunt instellen.
\Tevens zijn ze voorzien van een zogenaamde actieve luchtfilter, wat betekent dat er verse lucht de kast wordt ‘ingeblazen’. Een passieve koolstoffilter zorgt ervoor dat de lucht gezuiverd en geneutraliseerd wordt. Een goede luchtcirculatie is essentieel om de conditie van uw wijnen te kunnen garanderen. Een goede ventilatie en luchtvochtigheidsgraad zijn hiervoor basisvoorwaarden.

Boretti  wijnklimaatkasten zijn ontwikkeld om te drinken en te bewaren. Aan u de keuze. En die is er al vanaf een capaciteit van 22 flessen. In rvs of in elke andere kleur die u voor ogen heeft, met detail voor kwaliteit zoals het interne opbergsysteem van hout of rvs.

De BPWKN45IXR  is een inbouwwijnkast welke mooi combineerd met andere modellen van Boretti met een inbouwmaat van 45x60cm en uitgevoerd is in RVS. Door zijn tiptoetsen is deze wijnkast zeer makkelijk schoon te houden.
Door zijn binnenverlichting ziet deze wijnkast er zeer designvol uit.
Boretti BPWKN45IXR

Afmetingen: 45cm
Inbouw/vrijstaand: Inbouw
Capacity : 22 flessen
Controle: Tiptoetsen
Temperatuurzones: 1
Temperatuur: 5ºC – 22ºC
Draairichting deur: Links- of rechtsdraaiend
Greep: Stanggreep
Geluid (Db): 45dB
Verlichting: ja
Aansluitwaarde: 120W
Energieklasse: C
Bel ons gerust. 040 8432233

Handig om te weten